Bob, opnieuw opgestart...

Wednesday, April 15, 2009

Health magazine

Hierbij het beloofde artikel uit het Health magazine van Zilveren Kruis. Ik zoek nog steeds sponsors, dus als je je geroepen voelt...




Tuesday, April 07, 2009

Op weg naar Gold Coast

De World Transplant Games komen steeds dichterbij en dat is te merken in de voorbereidingen. Zaterdag was de teamdag in Best waar alle sporters die naar Australië gaan bij elkaar kwamen. De teamkleding is gepresenteerd en gepast en ziet er perfect uit. Uiteindelijk is de definitieve selectie 55 man groot, een mooie groep. Mijn definitieve schema voor de Spelen is ook bekend:

Dinsdag 25 augustus: tennis single
Woensdag 26 augustus: tennis dubbel met Frank Woltjes
Vrijdag 28 augustus: atletiek, 100m individueel en estafette
Zaterdag 29 augustus: 200m

In de afgelopen weken heb ik ook een aantal keer in verschillende media gestaan met interviews over mijn transplantatie en deelname in Gold Coast; hieronder twee links naar artikelen, de rest volgt als die digitaal beschikbaar zijn. Er komen onder andere nog interviews in de Folia (universiteitsblad van de UvA), Health magazine van Zilveren Kruis en De Betere Wereld aan.

Huis-aan-huis krant De Echo in Amsterdam-Zuid / De Pijp

Sport in Holland, digitaal platform over sporten in in heel Nederland.

Tot slot: Ik ben nog steeds heel hard op zoek naar sponsors voor mijn deelname, mocht u me willen sponsoren, neemt u dan alstublieft contact op via bobkallen[@]gmail.com .