Bob, opnieuw opgestart...

Saturday, September 10, 2005

Feestje

Het was erg gezellig gisteren .Iedereen die geweest is, bedankt! Leuke mix van school, tennis, CF – vrienden. Voor de nieuwsgierigen onder jullie: heb oa een prachtig boek over het Pantheon, een kaartenschudder voor bij het pokeren (uiteraard van de Spieghel-gang), boek met als titel Wat er nou echt gebeurde over de ware verhalen achter geruchtmakende zaken uit de loop van de eeuw, desinfecterende handgel van Judith en Tamara om het segregatiebeleid makkelijker te kunnen omzeilen, SAS survival gids, DVD box van de Muppets, een bak ijs van ijssalon Irene en een fles Rosé-champagne. En Bram en Jeroen: goede grap die joint, was zeker een goed excuus om voor het eerst een coffeeshop binnen te kunnen lopen hè Bram. En volgens mij hadden jullie hem stiekem zelf wel op willen roken
, aangezien je toch wel wist dat ik het niet zou doen Maar dat komt goed, ik verzin er nog wel wat leuks mee.

Er is door bepaalde mensen (te) veel bier gedronken (Mathijs, Sjoerd en Prins: volgende keer een paar minder?).Thomas, we gaan nog een keer naar de Head of the River op de Theems en succes met je loodzware training voor de wedstrijd acht. Ook hebben we op het eind van de avond Myrthe gesteund in haar strijd voor Clijsters tegen Sharapova. Dus bij deze: Myrthe gefeliciteerd en succes vannacht in de finale tegen die te arrogante Pierce. Ik hoop dat Clijsters haar net zo veegt als Henin in de finale van Roland Garros deed.


Dus: in willekeurige volgorde: Wouter, Diederik, Marco, Arno, Diana, Niels, Marek, Thomas, Renée, Judith, Tamara, Azarja, Myrthe, Harold, Léon, Bram, Jeroen, Alex, Sjoerd, Julien, Mathijs, Martijn, Robbert-Jan, Tim, Xandra, Paul en Vera, bedankt allemaal.

3 Comments:

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Anonymous Anonymous, at 11:00 AM  

  • Heey Bob de Bouwer!

    Ik vond t erg gezellig gisteravond, wel vol, maar erg gezellig:) Aardige vrienden heb je, lekker mee gekletst.
    Hou dat nog maar een aantal jaar vol;)

    groetjes -x- Tamara

    By Blogger Tamara M., at 11:07 AM  

  • Nog gefeliciteerd Bob!

    By Blogger Wouter, at 5:47 PM  

Post a Comment

<< Home