Bob, opnieuw opgestart...

Friday, October 06, 2006

Pokerwinst en sponsor gezocht

Een pokertoernooi spelen in het Holland Casino is briljant! Ik had voor mijn verjaardag nog van vier vrienden van de tennisclub een kaart gekregen om afgelopen dinsdag mee te doen aan het bokstoernooi in Amsterdam. 80 deelnemers, met elk een inleg van 50 euro en in het eerste uur de mogelijkheid om te rebuyen (als je dood bent kun je dan voor nog een keer 50 euro fiches bij kopen). We deden met zijn drieën mee, Alex, Julien en ik. Alex ging al heel snel heel goed en haalde ook vrij makkelijk de finaletafel van 9 personen, waarvan iedereen uitbetaald kreeg. Hoeveel hing uiteraard af van hoe ver je precies zou komen. Voor mij zelf was het flink spartelen steeds met hele lage stekken bij de laatste 30 en 20, maar ik haalde ook de laatste 9. Van deze 9 had ik weer ruim het minste aantal fiches, toch werd ik uiteindelijk vijfde. Dit leverde me 431 euro op. Alex werd 9e. Alex, Julien, Tim en Wouter, bedankt voor het cadeau, was een mooie avond. Alex, heel veel plezier in Australië met Wigger, geniet er van!

Vorige week zaterdag was er weer de halfjaarlijkse teamdag van de WTGN in het kade van de voorbereiding op deelname aan de World Transplant Games in Thailand. Ik heb daar 2 uur getennist en nog ruim een uur gebadmintond. Dit zijn 2 van de sporten waarin ik hoop mee te mogen doen volgend jaar van 25 augustus tot 3 september. Het was weer een heel mooie dag, leuk om ook eens andere mensen te zien en te spreken die niet tennissen. Ik ben nog op zoek naar iemand die /een bedrijf dat mijn deelname aan de Spelen in Thailand wil sponsoren. Mocht er iemand zijn die dit leest en dat zou willen doen, neem dan alsjeblieft contact met me op (bob@kallen.nl). Dan zal ik je dan meer informatie toesturen.

Komende dinsdag vertrek ik naar Barcelona om daar met 5 andere Nederlanders mee te doen aan een internationaal toernooi voor getransplanteerden. Heb er veel zin en krijg er alleen maar meer zin als ik uit het raam kijk en het echte herfst weer dat hier nu heerst in Amsterdam zie. Ik al als we daar zitten op mijn blog hier zoveel mogelijk live verslag doen van het toernooi.

Verder ben ik op dit moment bezig met de voorbereidingen om in de eerste week van november naar Oxford te gaan, voor de OXIMUN. Het ziet er erg gaaf uit en het lijkt er op dat we met een leuke Nederlandse groep van UvA, VU en UU studenten gaan, wordt dus een mooi lang weekend. Daarnaast moet ik zondagmiddag een acht sturen op Skøll. Nog nooit gedaan, verder dan een gladde vier zijn we nog niet gekomen. Zolang ik niks aanvaar en de bootniet sloop, komt het wel goed☺. Daarna maandagochtend nog op controle in Utrecht en dan dus dinsdag naar Barcelona. Zal voor dat ik weg ga nog wel even melden hoe het in het ziekenhuis was.

Goed weekend allemaal, Bob.

4 Comments:

  • Zo, wat een plannen zeg! Goed bezig. Gefeliciteerd met je pokerwinst, dat tikt wel aan :).

    By Anonymous Anonymous, at 5:22 PM  

  • (vorige post was van Corien trouwens)

    By Anonymous Anonymous, at 5:23 PM  

  • BobBobBobBob,
    Thailand lijkt me een mooi land en ook het spelen van een wereldtoernooi moet een mooie ervaring zijn, maar van 25 augustus t/m 3 augustus is fucking lang, dus ik hoop dat je je niet gaat vervelen.
    Groeten en ik kom wel weer eens langs,
    Frank

    By Anonymous Anonymous, at 8:18 PM  

  • nou nou, nu snap ik nog veel minder van dat pokeren haha! Maar je kan er zo te zien wel wat mee verdienen. Misschien moet ik het ook maar eens gaan leren ;)
    Veel dingen om naar uit te kijken zo te zien. Geniet er maar van!
    Doe ze daar de groeten in Barcelona ;) en have fun!
    groetjes, Veerle

    By Blogger freaky_veertje, at 1:49 PM  

Post a Comment

<< Home