Bob, opnieuw opgestart...

Sunday, October 02, 2005

Advocaat kan niet wisselen

De geruchten gaan (en die zijn natuurlijk waar in dit geval) dat Dick Advocaat voor zijn bondscoachsschap van Zuid-Korea heel veel geld krijgt. Zei Spijkerman in Café de Sport al antwoord op de vraag of dit zo was: “Ja, maar dat heeft hij ook wel nodig. Hij had namelijk laatst een schnabbel in Amerika. Hij heeft daar 15000 dollar voor gekregen.” “Waarom heeft hij dan een hoog salaris nodig met zulke schnabbels?” “Hij kwam terug met maar 3.50 euro, hij kan namelijk niet wisselen!”

Vandaag niets bijzonders gedaan, ben vanavond bij mijn vader gaan eten. We hebben Kolonisten van Catan gespeeld. En heb mijn vader en zijn vriendin van de tafel geveegd. Nee geintje, heb wel gewonnen, maar het scheelde niet veel. Ik zie nu Nederland onder 17 brons winnen door met2-1 te winnen van Turkije op het WK in Peru, knap resultaat. Nog nooit gebeurd, sterker nog, ze hebben nooit de eindronde van het WK gehaald tot aan dit toernooi dus. Tom Egbers, ze stonden niet 1-0 achter met nog vier minuten te gaan zoals je zei aan het einde van Studio Voetbal , maar met 1-0 voor…

Morgenochtend weer vroeg (half 9) naar de fysio. Daarna door naar Amsterdam om weer te lezen voor MEFI en dan van 3 tot 6 college, lekker vol dagje dus weer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home