Bob, opnieuw opgestart...

Sunday, August 28, 2005

Oh, Kom er eens kijkcijfers... Lieke succes!



Koefnoen is terug. Wat een heerlijke humor soms... Zag net Erik van Muiswinkel als John de Mol over iemand die ze weer hebben binnengehaald bij Talpa, Sinterklaas:) Van Muiswinkel alias John de Mol: "Sinterklaas komt naar ons. Als er iemand geschikt is voor de commerciële omroep dan is hij het wel. Bovendioen hebben we de rechten van zijn mijter, paard en boot al gekocht. Ik bedoel, hij kan wel te voet, zonder mijter en met de tram in Rotterdam aankomen, maar dat zal hij ook niet willen. Het is dus nog even tricky, maar Hij Komt:) Ook komen er waarschijnlijk 12 pieten mee. Er zit een hoofdpiet bij, maar ja, we hebben Humberto Tan al. En het motto van Talpa is, wat je al hebt, daar moet je geen geld in steken. Oh, kom er eens kijkcijfers....)"

Fantastisch hoe Talpa ook hier weer op een supergrappige manier in de zeik wordt genomen. Vind je het gek met de programma's die ze ons voorschotelen...
















Vandaag heerlijke middag op voetbalgebied:) Ajakkes prachtig verslagen in eigen huis (of ufo mag ook) door Feyenoord. En PSV pakt dan een prima 0-3 bij Roda JC. Volgende week is Koné er bij, dan wordt het echt leuk. Wereldvoetballer dat, een rasartiest. Geen killer, wel erg leuk om te zien.

Links Koné die "we" deze week van Roda JC hebben gehuurd. Had PSV hard nodig na vertrek Van Bommel, Vogel en Park.







Vandaag dus op Baarn geweest bij de finales van de Masters. Helaas verloren Julien en Myrthe hun finales. Was weer heerlijk, was namelijk weer super goed weer, schat zeker 25 graden in de zon. Lekker in de zon liggen bakken en tennis gekeken. Morgenochtend naar Utrecht voor mijn knie, ben heel benieuwd met wat voor diagnose de orthopeed komt. Hoop dat ie relatief goed nieuws heeft. Ook even bij Esmé langs, wordt leuk. Gaat steeds beter met haar, erg goed om te zien. Morgen weer meer.

Lieke, heel veel succes morgen bij je screening in Groningen!!!

1 Comments:

  • Zeg Bob,
    Vond je best wel een aardige kerel, maar dat wordt wel steeds minder met dit soort teksten :-)

    Yun

    By Anonymous Anonymous, at 12:14 AM  

Post a Comment

<< Home