Bob, opnieuw opgestart...

Friday, August 04, 2006

Leba 2

De afgelopen twee dagen in Leba aan de kust waren zeer relaxed. Donderdag hebben we mountainbikes gehuurd en zijn we het beschermde natuurgebied bij Leba doorgefietst. Dit totdat we bij een stuk kwamen waar we niet meer verder mochten fietsen. Vandaaruit zijn we gaan lopen en kwamen we in het mooiste duingebied dat ik ooit gezien hebben. Net op moment dat we daar aan kwamen kwam de zon op en hebben we daar heerlijk gelegen. Vandaaruit nog even naar het strand en toen teruggefietst naar het dorp.

Gisteren hebben we de hele dag aan het strand gelegen en ons vermaakt met muziek, frisbeeen, zwemmen, zonnen en lezen. Het weer is dus hier een stuk beter geweest dan de laatste dagen in Nederland:P Vandaag zijn we per trein naar Torun gereisd. De stad lijkt prachtig op het eerste gezicht, we hebben nog weinig er van gezien, morgen gaan we een flinke stadswandeling maken. Het hostel (het enige van de stad, van toeristen hebben ze hier nog nauwelijks gehoord en dat bevalt prima) is net drie weken open en is het leukste dat we tot nu toe hebben gehad.

Zondag terug naar Krakow om maandag om 6:40 uur terug te vliegen en 's avonds meteen op het open toernooi op Het Spieghel te mogen spelen.

Tot in Nederland waarschijnlijk weer,

Bob.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home