Bob, opnieuw opgestart...

Monday, July 25, 2005

Kamp eerste dag



Vandaag begon het Aspirantenkamp op de club voor 48 basisschoolkinderen dat ik met 12 anderen leid. Weersvoorspelling was zwaar slecht, maar we hielden het tot half twee droog gelukkig En morgen blijft het helemaal droog, althans dat beloven Erwin Kroll en co.



Ondanks de regen die er vannacht gevallen is en na half twee weer hebben we nog wat kunnen tennissen met het kamp en een erg geslaagde dag gehad. Om een idee te geven wat foto's.






Links: Het ballontrappen bij Margot en Maartje.
Rechts boven: Theo op weg naar boven op de dijk.
Midden: Niels in actie bij de beschuitestafette (beschuit met pindakaas kreeg hij niet weg, moest 20 rondjes om zijn as draaien daarom en lag vervolgens onderaan de dijk, was prachtig Niels!).


Nadat de kinderen weg waren nog pizza gegeten met de leiding en zelf nog wat getennist op een droge achterbaan met Maartje, Sjoerd, Emilie en Tess. Mochten dit jaar helaas niet blijven slapen in het clubhuis en ook niet kamperen op het grasveld. Waarom niet? Bestuur, zorg aub dat dit volgend jaar wel weer mag... Me rot gelachen om Sjoerd die maar naar de wc bleef moeten gaan terwijl het clubhuis gesloten was en Emilie die zelf ook dood ging van het lachen toen ze vol onder een bal door smashte. Morgen de laatste dag en dan houden we met de leiding onze eigen beschuitestafette, wordt erg lachen.
Morgenavond of woensdag meer foto's online en een uitgebreider verslag van het kamp.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home